CAMPINGREGELS
– Je ontvangt je Sunfields Camping-armband bij de hoofdingang van Sunrise Festival.
Let op: het is alleen mogelijk om je armband te ontvangen als je een geldig ticket en ID-kaart hebt.

-Op vrijdag 28 juni tot 21:00u (en de overige dagen na 03:00u) is het voor Sunforest Camping bezoekers niet mogelijk om het slaapgedeelte van Sunfields Camping te bezoeken (en andersom) zodat iedereen de tijd en ruimte krijgt om zijn of haar tent op te zetten. Natuurlijk kan je elkaar wel gewoon opzoeken op het centrale plein van Sunfields Camping waar van alles te beleven valt! Het is het niet toegestaan om met spullen (tent, slaapgerief etc.) de andere camping te betreden.

– De organisatie van Sunrise Festival heeft enkele kampeerregels opgesteld om de veiligheid tijdens je verblijf op Sunfields Camping te garanderen. Mensen die deze regels overtreden, zullen worden gevraagd om Sunfields Camping te verlaten en kunnen ook worden uitgesloten van het festival.

– Op Sunfields Camping zijn geen kooktoestellen of gasvoorzieningen toegestaan.
Wegwerpbarbecues voor eenmalig gebruik zijn verkrijgbaar bij de Sunfields Campingwinkel. De organisatie zorgt voor een BBQ-zone: gelieve niet te barbecueën in de buurt van uw eigen tent.

– Het is toegestaan ​​om eigen eten en drinken mee te nemen naar Sunfields Camping, maar er is een limiet van 6 blikjes alcoholische dranken (maximaal 50cl elk) en 6 blikjes of (plastic) flessen water / frisdrank / energiedrank (maximaal 50cl elk) per persoon. Je mag alleen je eigen eten en drinken consumeren op Sunfields Camping en niet op het festivalterrein. Je kunt maar één keer binnenkomen met de beperkte hoeveelheid drankjes of eten. Sterke drank is niet toegestaan.

– De ruimte op het kampeerterrein is beperkt. Je kunt een tent zo groot als je wilt meenemen, maar je moet ervoor zorgen dat het oppervlak van de tent wordt gebruikt voor het aantal personen dat in de tent past. Als je een tent meeneemt voor 5 personen, moet je er met 5 personen in slapen. Anders zal de camping te klein zijn.

– Het is mogelijk om eten en drinken te kopen bij Sunfields Camping. Ontbijtopties zijn ook beschikbaar.

– Er is ook een Sunfields Camping Shop met allerlei benodigdheden.

– Toiletunits zijn beschikbaar op Sunfields Camping en ze zijn gratis.

Sunfields-kampeerfaciliteiten
Sunfields Camping biedt alles om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken!

Info Point – klaar om je helpen tijdens uw verblijf op Sunfields Camping.
Toiletten – gratis gebruik en worden regelmatig schoongemaakt. Plas alsjeblieft niet buiten het toiletgebouw.
Douches – word fris en fruitig! Tegen de prijs van 2 tokens kun je een warme douche nemen op Sunfields Camping. De doucheruimte wordt regelmatig schoongemaakt.
Volleybalveld + voetbalveld – Neem je eigen voetbal of volleybal mee en speel ga de strijd aan! Voetbal en volleybal zijn ook beschikbaar op het infopunt voor het geval je hem vergeet mee te brengen. Dit kost u een aanbetaling van 5 EUR die u terugkrijgt wanneer u hem terug geeft.
BBQ-zone – een veilige en gezellige ruimte waar je volle bak kunt genieten van je maaltijd.
Oplaadstation mobiele telefoon – waar alle mobiele telefoons kunnen worden opgeladen.
Festivalbrigade – heb je hulp nodig bij het opzetten van je tent? De Festivalbrigade is er om je te helpen!
Eetkraampjes + Bar – er zijn voldoende eetkraampjes en barren beschikbaar!
Sunfields Camping Shop – iets vergeten? Geen stress! In de campingwinkel vindt u de basiskampeerartikelen die u nodig hebt: wegwerpbarbecuesets, luchtbedden, pumps, zaklampen, tampons, condooms, …
Kluisjes – een kluisje huren bij Sunfields Camping kost 10 EUR. Kluisjes bevinden zich in de buurt van het Info Point. ‘Sharing is caring’ dus deel een kluisje met je vrienden.
Eerste hulp – aarzel niet om hen om hulp te vragen wanneer dat nodig is.