BEREIKBAARHEID
Openbaar vervoer
Blijf je het hele weekend bij Sunrise Festival? Reis naar het station van Herentals en maak gebruik van de shuttle service naar Sunrise Festival. Ontdek de snelste manier om te reizen naar Sunrise Festival vanaf jouw locatie op www.nmbs.be.

Meer info?
Kijk op www.delijn.be voor alle dienstregelingen om zelf jouw ideale traject te bepalen.

Kom je met de auto?
GPS: Beersebaan, 2275 Gierle. Schakel vanaf hier de navigatie uit en volg de borden “Sunrise Festival”.

Parking
De locatie heeft een ruime parkeergelegenheid. Parkeren op loopafstand van Sunrise Festival kost je 10 EUR. Let op: als je het parkeerterrein verlaat en weer wilt betreden moet je opnieuw betalen. Laat geen waardevolle spullen achter in de auto. Ondanks dat er toezichthouders aanwezig zijn op het parkeerterrein kan de organisatie in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor schade of diefstal op het parkeerterrein.

Kiss & Ride area
Er is een Kiss & Ride area aanwezig waar je kan worden afgezet of opgehaald, welke is gesitueerd aan afrit 22 “Beerse” (E34), vlakbij Sunrise Festival. Let op: je kan uitsluitend worden afgezet en opgehaald bij deze Kiss & Ride area. De politie zal hier op toezien.

Kom je met de fiets?
Makkelijk! Volg de fietsborden naar De Lilse Bergen (Gierle) en parkeer jouw fiets gratis vlakbij de hoofdingang. Volg vervolgens de borden naar het festival. De organisatie is in geen enkel geval aansprakelijk voor schade of diefstal dus maak je fiets zeker goed vast.

Kom je met het vliegtuig?
Kom je uit het buitenland met het vliegtuig naar Sunrise Festival? De beste manier om het festival te bereiken, is reizen via de nationale luchthaven van Brussel of de luchthaven van Charleroi. Vanaf daar kunt u gemakkelijk het openbaar vervoer nemen:

– Website Brussels Airport (Zaventem): www.brusselsairport.be
– Website Brussels South Airport (Charleroi): www.charleroi-airport.com
– Openbaar vervoer via: www.delijn.be
– Tijdschema voor de Belgische spoorwegen: www.belgianrail.be